Ukoliko se odlucite za ekstenziju kose, ili ti nadogradnju kose keratinom, postoji vise sitnica na koje trebate da obratite paznju.Vasa koza glave najpre treba biti bez zdravstvenih problema da bi mogli da je nadogradite.Pored toga, pazite na vrstu ekstenzija koje nadogradjujete i naravno vrstu keratina koju koristite.
Kod nadogradnje kose keratinom se pre svega mora obratiti paznja na kvalitet samog keratina.On mora svojom gustinom, tj. cvrstinom da garantuje otpornost na raznorazne spoljasnje odnosno ljudske faktore, a pre svega na toplotu.Kvalitetan keratin ne sme menjati svoju cvrstinu prilikom izlaganja suncu ili toploti fena.U suprotnom mogu se javiti nezeljeni efekti jer ce se pramenovi nalepljeni na kosu spajati medjusobno i tako formirati nepreglednu grudvu koju je prakticno nemoguce rascesljati.U najboljem slucaju keratin ce popustiti a pramenove cete sejati svuda za sobom, a to vam svakako nije u interesu.Zato pre svega obratite paznju da keratin bude od renomiranog proizvodjaca.
Pramen kose koji je u svom korenu sjedinjen granulom keratina lepi se na pramen vase kose slicne debljine ali ne blize od 1 cm od koze glave.U suprotnom moze doci do glavobolje ili opadanja kose na mestima gde je pramen zalepljen.Lepi se uz pomoc topilice na temperaturi od 180 do 200 stepeni.
Keratin se na mestu spajanja vase kose i ekstenzija topi i zbog brzog hladjenja pravi cvrst spoj i na taj nacin se nadogradjuje pramen po pramen.Posle nadogradnje kose ovom tehnikom, vazno je da 48 sati ne kvasite kosu kao ni  da je operete kako bi se keratinski nanos potpuno osusio i tako cvrsto drzao vase pridodane pramenove.
Nadogradnja keratinom posle izvesnog vremena zahteva korekciju ( preporucuje se na 4 do 6 meseci ).Sam proces nadogradnje keratinom traje od 2h pa navise.Potrebna kolicina kose za jednu prosecnu nadogradnju je 100-200 grama.Naravno u nekim slucajevima potrebno je vise ali u nekim i manje kose. Jos jedan detalj je jako bitan... Mnogo vecu kolicinu pramenova dobijemo u 100 grama kose duzine 50 cm nego u 100 grama kose 80 cm. To je i logicno jer gramaza kod duze dlake odlazi na duzinu a kod krace na kolicinu.. Zato...Obratite paznju i na taj detalj kod koga kupujete kosu.
Dakle, nadogradnjom uz pomoc keratina dobijamo fenomenalan vizuelni efekat, i uz minimalne korekcije vase kose (tanjenje krajeva, adaptacija boje..) granica kraja vase kose i pocetka nadogradjene kose gotovo se nece primecivati.

NADOGRADNJA KOSE KERATINOM

Nadogradnja kose keratinom by Studio IVANA

nadogradnja kose u beogradu
beograd studio ivana
Nadogradnja kose keratinom
mikroringovi
keratin
cvorovanje
kontakt
trepavice
kosa
galerija
nadogradnja
home
pramenovi kose
pramenovi kose
pramenovi kose
pramenovi kose
Nadogradnja kose
prodaja kose
nadogradnja kose cvorovanjem
nadogradnja kose mikroringovima
Nadogradnja svilenih trepavica