NADOGRADNJA KOSE MIKRORINGOVIMA

Ovom metodom radimo nadogradnju kose apsolutno bez ostecenja vase kose.
Velika prednost ove metode je sto prilikom nadogradnje nema nikakvih hemijskih preparata na Vasoj kosi i samim tim ona moze   nesmetano da raste, sto generalno i jeste poenta nadogradnje.Ne upotrebljava se toplota prilikom nadogradnje koja bi mogla da vam osteti kosu, prilicno dobar krajnji rezultat.. Postupak traje oko 3-4 sata uz uklapanje frizure.
Korekcija se preporucuje u zavisnosti od rasta kose na 3-4 meseca.
S obzirom da se nadogradnja kose radi iskljucivo prirodnom kosom, princip ponasanja je isti kao i sa vasom kosom. Ona se moze farbati, fenirati, satirati, sisati.
Nadogradnjom kose se podjednako postize efekat volumena, tj. gustine kao i duzine po vasem izboru.
Ovo je idealno resenje za sve dame koje su oduvek zelele da imaju dugu kosu!
Studio IVANA
Pre svega, valjalo bi spomenuti da nisu sve tehnike nadogradnje kose za svaku osobu i da svaka tehnika ima svoje pluseve i minuseve. Povodom toga cemo navesti da je metoda mikro ringova sigurna u toku koriscenja, da se dosta korisnika opredeljuje za ovu tehniku zbog licnog pozitivnog iskustva.
Dakle, pluseve bi mogli navesti kao
Brzo dodavanje pramenova
Nema stavljanja lepka koji moze ostetiti vasu prirodnu kosu
Bez primene toplotnih tela koji bi eventualno unistili vasu kosu
Lako skidanje i podesavanje  pramenova
Prave potpuno prirodan look i skoro su nevidljivi
Mane mozemo navesti ovako
Mikro ringovi su vidljivi ukoliko imate vrlo kratku kosu od par centimetara
Ako zazelite nadogradnju za jednu noc onda bi tehnika sa klipserima bila svrsishodnija varijanta
Ne koristi se ako vam je prirodno slab koren kose
Kako smo vec naveli, ugradnju pramenova mikro ringovima zgodno je prepustiti profesionalcima, jer cete tada obezbediti odlican kvalitet za vas ulozeni novac. Veoma je vazno da znate kada se odlucite za nadogradnju kose mikro ringovima jeste da prilikom negovanja kose treba da koristite premijum preparate jer tako negujete ne samo vasu prirodnu kosu nego i vasu investiciju.
Zapitacete se koliko je trajanje nadogradnje mikro ringovima?
Kada stavljate nadogradnju u vidu pirodnih pramenova koje dodajete na vasu kosu tada oni mogu trajati i do  dve godine uz pravilne i pravovremene korekcije. Kako kosa izrasta oko 1cm mesecno vremenom ce se look vase nadogradnje menjati pa se preporucuje korekcija na 4-6.
Korisnici koji zele da ulepsaju kosu mikro ringovima bi trebalo da budu svesni da su oni upotrebljivi jedino na ispravljenoj ili pomalo valovitoj kosi tako da osobe koje imaju kovrdzavu ili vrlo kovrdzavu kosu moraju prethodno tretirati svoju kosu da bi je podesili u stanje blage talasavosti ili da je poravnaju. Ako zelite da znate koju vrstu kose upotrebljavati - vestacku ili naturalnu za nadogradnju, kada su u pitanju mikro ringovi svakako bi se trebalo opredeliti za nevestacke ekstenzije usled njihove dobre strane da se izravnaju ili ukovrdzaju po vasem nahodjenju.
Na kraju same postavke ekstenzija dobro je znati da se sa nadogradnjom mikro ringova vladate kao i sa svojom naturalnom kosom, pa mozete neretko i plivati bez razmisljanja da ce se bilo sta odigrati sa nadogradnjom. Napomenimo opet da je preporucljiva upotreba premijum pakovanja za kosu ali i da se preporucuje njihova primena do dva puta nedeljno.
Zakljucak
Ako zelite brzo a potpuno bez bojazni da izmenite vasu kosu i da na taj nacin primenite atraktivan imidz koji ce vam potrajati 4-6 meseca, a da pritom nemislite suvise o tretmanu vase nadogradnje, onda je metoda ugradnje mikro ringovima najbolje resenje za vas, i budite uvereni da necete napraviti gresku.

Nadogradnja kose Mikroringovima by Studio IVANA

nadogradnja kose u beogradu
beograd studio ivana
Nadogradnja kose mikroringovima
nadogradnja kose mikroringovima
mikroringovi
mikroringovanje
kosa
frizer
kosa
kosa
nadogradnja
klipse
ringovi
dlaka
svecane frizure
mikroringovi
keratin
cvorovanje
kontakt
trepavice
kosa
galerija
nadogradnja
home
Nadogradnja kose
prodaja kose
nadogradnja kose cvorovanjem
nadogradnja kose keratinom
Nadogradnja svilenih trepavica