Nadogradnja Svilenih Trepavica
metodom dlaka na dlaku
Nova metoda u nadogradnji trepavica koje deluju potpuno prirodno i ne ostecuju vase trepavice! Postavljaju se metodom dlaka na dlaku i mogu da traju i do 60 dana. Za razliku od drugih metoda ne oseca se nikakva tezina na ocima mozete slobodno da koristite maskaru  i da skidate sminku sa ociju. Ne vide se nikakvi tragovi nadogradnje i zato trepavice deluju apsolutno prirodno.
Ovaj tip nadogradnje spada u kozmeticke tretmane koje obavlja strucno edukovano lice koje poseduje sertifikat o zavrsenom kursu ovog vida nadogradnje. Tretman se vrsi u lezecem polozaju tako sto strucno lice uz vase prirodne trepavice pazljivo specijalnim lepkom lepi svilene niti duz vasih prirodnih trepavica. Posto se svilene niti stavljaju na vasu prirodnu trepavicu, one zajedno sa njom i opadaju nakon nekog vremena.

Nadogradnja Trepavica

tel:  060-488-1851    065-927-7550

Kada nadogradite svilene trepavice one ce vam trajati skoro dva meseca i njihova trajnost uveliko zavisi od vasih prirodnih trepavica. Moguce su i korekcije dopunjavanja posle mesec dana, ukoliko vam je to potrebno. Treba napomenuti da je ovakva vrsta tretmana potpuno bezbolna i da traje nesto duze od sat vremena. Takodje, ovaj tretman bi morao biti potpuno bezbedan za oko, ali to naravno zavisi od salona i strucnog lica koji je zaduzen za sam tretman.

Svilene Trepavice

Studio ALEXplus
Nedeljka Cabrinovica 31  Banovo Brdo - Beograd

Obuka za nadogradnju trepavica

nadogradnja svilenih trepavica beograd
nadogradnja trepavica beograd
nadogradnja trepavica dlaka na dlaku
nadogradnja svilenih trepavica beograd
nadogradnja svilenih trepavica banovo brdo
nadogradnja svilenih trepavica novi beograd
nadogradnja svilenih trepavica dlaka na dlaku
nadogradnja trepavica srbija
nadogradnja trepavica beograd
svilene trepavice beograd
nadogradnja svilenih trepavica
30e
Trepavice Alex
ekstenzije beograd
Kako najlakse do nas? Studio ALEXplus
Nadogradnja trepavica
mikroringovi
keratin
cvorovanje
kontakt
trepavice
kosa
galerija
nadogradnja
home